Det sker

Kommende arrangementer


Til top

UDSAT: Café Litnet 21. april med 2 lokale forfattere

Denne Café Litnet er udsat, og en ny tid og sted kommer snarest muligt.

Mød debutanterne Mikkel Mosen og Sanne Olsen, begge lokale forfattere.

Mikkel Mosen

Mikkel Mosen er 35 år og bosat på Ærø. Han har en kandidatuddannelse i medievidenskab og arbejdede i en periode som biblioteksvikar på Ærø Folkebibliotek. I efteråret 2019 debuterede han med romanen ‘Ud af slumreland’, hvis hovedperson med hustru og tre små børn er kommet til eventyrøen for at få en mere meningsfyldt tilværelse. Romanen giver et billede af et jetset på øen bestående af kreative og frigjorte mennesker, der udfolder sig for fuld udblæsning.
Mikkel læser op og fortæller om sit forfatterskab med mulighed for at stille spørgsmål.

Sanne Olsen

Sanne Olsen er født i 1967, er lærer og bor i Odense. I oktober 2019 debuterede hun med bogen ‘Når øjne kan se’, der på flere måder har haft betydning for hendes eget liv. Romanen tager sit udgangspunkt i en brætspilscafé, hvor tiden synes at stå stille. Her bevæger romanens tre hovedkarakterer på 98, 52 og 21 år sig rundt i en verden, hvor tid og sted blander sig på tværs af generationerne. Fortællingen udspiller sig delvist i Odense, en by Sanne holder meget af, og man vil også kunne genkende en del af byen.
Sanne læser op og fortæller om sit forfatterskab med mulighed for at stille spørgsmål.

Vind bøger i pausen
Pause kl. ca. 19.45-20.15. Vi udlodder nogle bøger af forfatterne til de fremmødte medlemmer af Litnet. Bøgerne er sponsoreret af forlagene Montagne og Historia.
Vi serverer lidt snack og forfriskninger kan købes i baren.

Pris: Gratis for medlemmer af Litnet – øvrige: 50 kr., medlemmer af Nysgerrig Fyn: 30 kr.
Læs mere og køb / reservér billet.

Tirsdag 21. april kl. 19.00
Sted: Studenterhuset, Amfipladsen 6, Odense C
Arrangeret af Litnet Odense.

Til top

NY DATO: Litteraturmaskinen
mandag 4. maj med Pilou Asbæk

Bemærk: Da Pilou Asbæk har fået en rolle i en amerikansk film, har vi været nødt til at flytte arrangementet til mandag 4. maj. Vi håber, at mange stadigvæk har lyst at deltage.

Pilou Asbæk

Samtale med Pilou Asbæk og Kristoffer Zøllner om biografien ‘Alting sker på én gang – et år med Pilou Asbæk’. Den er skrevet af journalisten Kristoffer Zøllner, der har fulgt den populære og prisvindende skuespiller verden rundt i et år.
Det er der kommet en bog ud af, som handler om hans karriere, drømme, kærlighed, familie og meget mere. I en samtale med Camilla Faieq Jensen vil Pilou Asbæk og Kristoffer Zøllner fortælle mere om bogen og Pilous liv. De vil også komme ind på arbejdet med bogen, dét at skrive en biografi og hvordan man portrætter et menneskes på godt og ondt.Billetpris: 150 kr. – 125 kr. for medlemmer af Nysgerrig Fyn – 100 kr. for medlemmer af Litnet.
Læs mere og køb billet.

Mandag 4. maj kl. 19
Sted: Kulturmaskinen, Farvergården 7, Odense C.

Til top

Litteraturmaskinen tirsdag
22. september med Iben Mondrup

Glæd jer til at møde forfatteren, hvis hjerte banker for Grønland og grønlandsk-danske børn.