Det sker

Kommende arrangementer

Café Litnet oktober
med 2 fynske ‘debutanter’

Vi har inviteret to erfarne forfattere, som i år er udkommet med deres første fiktion.
De to er vidt forskellige, og vi glæder os til at høre dem fortælle om deres bøger.

Marianne Horsdal

Marianne Horsdal, født 1946, har som kulturforsker og nu professor emerita ved SDU i mere end 30 år forsket i livsfortællinger og udgivet flere af dem. Nu har hun skrevet sin egen, ’Feudale fortællinger’, som udkom i år på forlaget Hovedland.
Bogen er en let fiktionalisering af hendes eget familie- og ungdomsliv, et fascinerende og broget liv, der næsten er for kulørt til at være sandt.

På Hindsholm voksede hun op som datter af en herregårdsskytte, men en meget stor del fortælles gennem broren, Gogo, der levede hele sit korte liv på kanten. Udover de mange familietrakasserier giver Marianne Horsdal et glimrende indblik i de regler, der var gældende i de feudale hierarkier. Men de smukke landskaber, og ”Danmarks bedste jagt” i Hverringe indrammer bogen.

Kristoffer Lind

Kristoffer Lind er født 1987, er journalist og radiovært og har i år debuteret med den lille roman ’Dødsruten’ udgivet på Byens Forlag. Opvokset i Odense, bosat i København, er cand. mag. i litteraturvidenskab og arbejder bl.a. for DR2, Radio4 og tidligere Radio24syv. Har skrevet flere noveller, og ’Dødsruten’ er hans debutroman.

Dagen inden Nick lægges i jorden, genbesøger fire tidligere klassekammerater dødsruten i Odense. Planen er at drikke sig igennem byen, mindes gamle dage og deres afdøde ven. I takt med at værtshusene tilbagelægges, ændrer aftenen karakter, og det planlagte nostalgitrip spinner mere og mere ud af kontrol. For hvem var Nick egentlig? Og bør de over¬hovedet hylde ham?
‘Dødsruten’ er en roman om sex, druk og dårskab – en både tragisk og humoristisk skildring af mænd i starten af 30’erne.

Undervejs holder vi en pause og udlodder to bøger af forfatterne til fremmødte medlemmer af Litnet. Vi serverer lidt snack, og forfriskninger kan købes i baren.
Tilmelding nødvendig – tilmeld og køb billet her.

Pris: Gratis for medlemmer af Litnet – ikke-medlemmer 50 kr.
Torsdag 28. oktober kl. 19.
Sted: Studenterhus Odense, Amfipladsen 6, Odense C


Café Litnet november
med 2 spændende forfattere

Morten Vittrup, kendt for debutbogen ‘Argentineren, der kom sejlende…’, udgiver sin nye bog ‘Vi ville så meget’, som han fortæller om.
Og Nanna W. Sølvsteen fortæller om sin bog ‘Et andet billede’.
Gratis for medlemmer af Litnet – ikke-medlemmer 50 kr.
Torsdag 25. november kl. 19.
Sted: Studenterhus Odense, Amfipladsen 6, Odense C
Nærmere information kommer…