Det sker

Kommende arrangementer


Litteraturmaskinen tirsdag
22. september med Iben Mondrup

Iben Mondrup

Siden Iben Mondrup modtog DR Romanprisen for ‘Godhavn’ i 2014, har hun bare fået flere og flere læsere. Hendes nyeste bog ‘Tabita’ fra 2020 handler om Grønland og forholdet til Danmark fortalt gennem en families historie. For hvad sker der, når man adopterer to grønlandske børn til et dansk familieliv og beder dem om at glemme deres grønlandske opvækst? Det er litteraturkonsulent Michael Linde Larsen, som samtaler med Iben Mondrup.

Prisen er 150 kr. og er inklusiv kaffe og kage. Læs mere og køb billet.

Tirsdag 22. september kl. 19-21
Sted: Kulturmaskinen, Farvergården 7, Odense C
Arrangementet er lavet i samarbejde med Det Nordatlantiske Hus i Odense.


UDSAT fra april:
Café Litnet tirsdag 20. oktober
med 2 lokale forfattere

Mød debutanterne Mikkel Mosen og Sanne Olsen, begge lokale forfattere.

Mikkel Mosen

Mikkel Mosen er 35 år og bosat på Ærø. Han har en kandidatuddannelse i medievidenskab og arbejdede i en periode som biblioteksvikar på Ærø Folkebibliotek. I efteråret 2019 debuterede han med romanen ‘Ud af slumreland’, hvis hovedperson med hustru og tre små børn er kommet til eventyrøen for at få en mere meningsfyldt tilværelse. Romanen giver et billede af et jetset på øen bestående af kreative og frigjorte mennesker, der udfolder sig for fuld udblæsning.
Mikkel læser op og fortæller om sit forfatterskab med mulighed for at stille spørgsmål.

Sanne Olsen

Sanne Olsen er født i 1967, er lærer og bor i Odense. I oktober 2019 debuterede hun med bogen ‘Når øjne kan se’, der på flere måder har haft betydning for hendes eget liv. Romanen tager sit udgangspunkt i en brætspilscafé, hvor tiden synes at stå stille. Her bevæger romanens tre hovedkarakterer på 98, 52 og 21 år sig rundt i en verden, hvor tid og sted blander sig på tværs af generationerne. Fortællingen udspiller sig delvist i Odense, en by Sanne holder meget af, og man vil også kunne genkende en del af byen.
Sanne læser op og fortæller om sit forfatterskab med mulighed for at stille spørgsmål.

Vind bøger i pausen
Pause kl. ca. 19.45-20.15. Vi udlodder nogle bøger af forfatterne til de fremmødte medlemmer af Litnet. Bøgerne er sponsoreret af forlagene Montagne og Historia.
Vi serverer lidt snack og forfriskninger kan købes i baren.

Pris: Gratis for medlemmer af Litnet – øvrige: 50 kr., medlemmer af Nysgerrig Fyn: 30 kr.
Læs mere og køb / reservér billet.

Tirsdag 20. oktober kl. 19.00
Sted: Studenterhuset, Amfipladsen 6, Odense C
Arrangeret af Litnet Odense.