Det sker

Forfatteraften med to fynske forfattere

Maj-Britt Randklit og Morten Thor Hansen i Litnet

Den 11. marts, Studenterhuset, Amfipladsen 6, Odense

Maj-Britt Randklit er bosat i Odense og debuterede i 2017 med bogen Min mors hævn. Hun har siden udgivet krimiserien med kriminalassistent Kirsten Dreyer fra Odense Politi i hovedrollen.
I alt er der kommet tre bind (Afklædt, 2021 og Ondskabens yngel, 2022). Det foreløbige 3. bind Usynlig i mørke udkom på Forfatterskabet i efteråret 2023.
Om den seneste bog Usynlig i mørke hedder det:
Unge mænd bliver knivdræbt og lagt ud på kørebanen. Kirsten Dreyer og hendes kollegaer kommer igen på en uhyggelig opgave.
Et af sporene leder tilbage til en ulykke to år før. Er knivdrabene hævn for en ung piges død, eller er det et opgør i den kriminelle underverden?
Maj-Britt Randklit vil fortælle om sit forfatterskab og serien om Kirsten Dreyer, herunder især den senest udkomne bog Usynlig i mørke.

Morten Thor Hansen udgav i oktober 2023 sin seneste roman “I broens skygge”.
MTH bor i Nyborg, er opvokset i Kerteminde og efter nogle år i Århus er han vendt tilbage til Nyborg.

I 2015 udkom ” Bernsteins Hemmelighed” , der ligesom den 3. Roman ” Bernsteins Arv” (2019) er actiondrevne kriminalromaner med et dryp eventyr og videnskab.
Roman nr.2 ” Colombia” fra 2017 er en science-fiction roman med afsæt l såvel politik, eventyr, krimi som action. Den seneste ” I Broens Skygge” er en traditionel krimi, hvor fremdriften hovedsageligt ligger i opklaringsprocessen med en nyuddannet betjent som central person. En særlig kvalitet i denne roman er det præcise billede af lokalområdet og dets karakter. Alle romanerne er omhyggeligt researchede, så referencer til begivenheder, steder og historik er talrige og præcise.

Morten Thor Hansen vil præsentere sit forfatterskab og sine bøger.

Gratis adgang for medlemmer øvrige 50 kr.