Det sker

Kommende arrangementer


Café Litnet torsdag 3. december
– to forfattere med tilknytning til Fyn

Simone Mørch Stjer
Solvej Balle

Vi præsenterer to yngre forfattere: Solvej Balle og Simone Mørch Stjer.
Solvej Balle er født i 1962 og bor på Ærø, har studeret litteraturvidenskab og filosofi og gået på Forfatterskolen.
I 1986 debuterede hun med bogen ‘Lyrefugl’ og har siden da kun udgivet få værker. Men i år kom første bind af syvbindsværket ‘Udregning af rumfang’. Bogen handler om Tara, som sammen med sin mand Thomas driver en antikvarboghandel. Romanen er blevet placeret i kategorien “spekulativ fiktion”, fordi den verden, der bliver udfoldet, ligner vores gennem skildringen af hverdagsrealistiske gøremål, men placerer sig i genren med en overnaturlig tidsdimension. I aften vil Solvej læse op fra bogen og fortælle om sit forfatterskab med mulighed for at stille spørgsmål.

Simone Mørch Stjer er 34 år, født i Svendborg og nu bosat i København, hvor hun i seks år har arbejdet på et herberg for hjemløse kvinder. Hun debuterede som forfatter i januar ’20 med romanen ‘S’ på Gyldendal. Romanen handler om stofmisbrugeren Helene, der kommer fra en god baggrund, men stofferne har fanget hende. Helene møder i Istedgade-miljøet bandemedlemmet Sammi, med hvem hun bruger dagene på at skaffe stoffer og indtage dem, hvor de kan komme til det. Simone læser op og fortæller om sit forfatterskab, og der er mulighed for at stille spørgsmål.

Vind bøger i pausen
Pause kl. ca. 19.45-20.15, hvor vi udlodder nogle bøger af forfatterne til de fremmødte medlemmer af Litnet. Bøgerne er sponsoreret af forlagene Pelagraf og Gyldendal.

Billetpris: Gratis for medlemmer af Litnet, øvrige interesserede: 50 kr. pr. billet, medlemmer af Nysgerrig Fyn: 30 kr. Vi serverer lidt snack. Forfriskninger kan købes i baren.
Tilmelding er nødvendig her.

Torsdag 3. december 2020 kl. 19.00
Sted: Studenterhus Odense, Amfipladsen 6, Odense C .

Arrangeret af Litnet Odense. Støttet af Statens Kunstfond


Generalforsamling i Litnet
26. januar 2021

Kun for medlemmer.
Indkaldelse sendes ud til alle Litnet-medlemmer mindst 14 dage før generalforsamlingen. Efter generalforsamlingen er der Café Litnet med Anne-Marie Mai om rockpoeten og legenden Bob Dylan.
Tirsdag 26. januar kl. 19
Sted: Studenterhus Odense, Amfipladsen 6, Odense C.


Café Litnet 26. januar kl. 19.45
Anne-Marie Mai om Bob Dylan

Anne-Marie Mai

Straks efter generalforsamlingen kan du møde Anne-Marie Mai, professor i dansk litteratur på Syddansk Universitet. Hun har skrevet flere bøger og talrige artikler om dansk litteratur.
I oktober 2018 udkom ‘Digteren Dylan’, Anne-Marie Mais bog om nobelprismodtageren, musikeren og forfatteren Bob Dylans poetiske værk.
Anledningen var tildelingen af Nobelprisen til Bob Dylan i 2016. De mange diskussioner, der udspandt sig både før og efter begivenheden, kaldte på en bog, der så nærmere på Bob Dylan som digter og som gjorde rede for, hvad han har tilført den moderne litteratur.
Anne-Marie Mai vil læse op og fortælle mere om sin bog, ligesom der vil blive mulighed for at stille spørgsmål.

Vind bøger i pausen
Pause kl. ca. 20.30-20.50. Vi udlodder nogle bøger af forfatteren til de fremmødte medlemmer af Litnet. Bøgerne er sponsoreret af forlaget Gyldendal.

Pris: Gratis for medlemmer af Litnet, øvrige interesserede: 50 kr. pr. billet, medlemmer af Nysgerrig Fyn: 30 kr. Vi serverer lidt snack. Forfriskninger kan købes i baren. Tilmelding her er nødvendig.

Tirsdag 26. januar kl. 19
Sted: Studenterhus Odense, Amfipladsen 6, Odense C.
Arrangeret af Litnet Odense. Støttet af Statens Kunstfond