Nr. 35 • marts-april 2012


Den nye betyrelse
Kontigent 2012
Kommende arrangementer

Nye udgivelser
Kalender

Litnet.dkDen nye bestyrelse
Efter dette års generalforsamling er der blevet lavet om på bestyrelsen. Jo Hermann valgte at stoppe som formand og medlem af bestyrelsen. Det gjorte hun, fordi hun har tiltrådt en ny formandspost i Dansk Forfatterforening. Vi ønsker hende held og lykke med den nye opgave og takker mange gange for den uvurderlige indsats hun har gjort for LitNet.
Den nye bestyrelse er:
Cindy Lynn Brown - formand
Rikke Dyrehave
Merete Næsted
Johanne Mathiasen
Michael Linde Larsen
Leif Søndergaard
Torben Nørby Sørensen - kasserer
Pia Sigmund


Kontigent 2012
Husk at indbetale kontingent for 2012. Kontingent er på 200 kr. årligt. Det giver adgang til alle Litnets arrangementer i 2012.
Der kan indbetales til Nordea, reg. nr. 2063, konto 0124330645. Husk navn og adresse. Det er også muligt at betale kontant på generalforsamlingen. Der er halvt kontingent for studerende.

Bestyrelsen har besluttet, at LitNets medlemmer ikke længere har automatisk gratis entré ved Litnets offentlige arrangementer. I stedet får medlemmerne fire billetter, der giver fri entré til ét LitNet arrangement hver. Du kan altså komme gratis til fire årlige Litnet arrangementer som hidtil, eller du kan vælge kun at komme til og tilgengæld invitere en ven gratis med.
Det er vigtigt at understrege, at billetterne IKKE dækker spisning eller andre eventuelle udgifter ved arrangementerne, men udelukkende giver gratis entré.
Som medlem er det stadigvæk grtisa at komme til alle Café Litnet uden brug af billet.


Kommende arrangementer

Svend Åge Madsen - en legende i dansk littertur. Nu er får du muligheden for at møde manden med de finurlige og skæve fortællinger. I samarbejde med Kulturmaskinen og Odense Centralbibliotek er LitNet glade for at kunne præsentere Svend Åge Madesen. Han fortæller om sit forfatterskab i samtale med lyrikeren Mette Ø. Henriksen. Hele Arrangemntet starter med fælles spisning i Kulturmaskinens Café. Det vil med garanti blive en uforglemmelig aften med masser af ord.
Det hele løber af stablen torsdag den 22. Kl 18:30. Billetter kan købes på www.billetto.dk Normalpris er 200 kr. LitNets medlemmer 130 kr. Husk medlems kort og rabatbillet.

Nye udgivelser
Pia Sigmund har begået endnu en bog i serien "Historiebazaren". Bogen, som hedder "Tre gaver. Historie og historier fra Bosnien og Hercegovina", handler om Bosinen og Hercegovinas  historie og historier. Pia Sigmund fortæller vidt og bredt om et folks kultur og historie. Samtidig (gen)fortæller hun nogle af de myter og historier, der giver folket i Bosnien og Hercegovina sammenhængskraft. Bogen er udkommet fra forlaget Ravnerock.
Vi kan også meddele, Eigil Raahauge Jørgensen har udgivet værket "Biblens Altre". Bogen handler om begrundelsen og forklaring om Altre i biblen. Bogen udkommer fra forlaget Stenløkken
 
Kalender


Det sker i Odense i marts


Søndag d. 11 kl. 14:00
Litteratur og fortællecafé. Utopisterne læser op af egne tekster. Gæster er også meget velkommen til at læse eller bare være med på en lytter.
Arrangeret af Utopisterne. Fri entré. Se mere her
Mimeteatret, vestergade 95B, 5000 Odense C


Mandag d. 12 kl. 19:30
Forfatteraften med Thorstein Thomsen. Thomsen vil fortælle om sit forfatterskab, herunder hans seneste udgivelse "Rock Hudson skal ikke dø i Ukraine"
Arrangeret Holluf Pile Bibliotek. Entré 50 kr. Medlemmer af De Nysgerrige 40 kr. Bestil billetter på www.billetto.dk. Se mere her
Holluf Pile Bibliotek,  Nøglens Kvarter 10, 5220 Odense  SØ


Tirsdag d. 13 kl. 16:15 - 18:00 
Skumringstime med forfatter Jo Hermann. Jo Hermann læser op og fortæller om sin nyeste bog "Kejserens Klarsyn"
Arrangeret af Bolbro Bibliotek. Fri entré, men forhåndstilmeldning til biblioteket nødvendig. Se mere her
Bolbro Bibliotek, Middelfartvej 81, 5200 Odense V


Onsdag d. 21 kl. 18:30 - 21:00   
Verdens Poesidag. De Fynske digtere og Odense Centralbibliotek fejrer verdens Poesidag. Hvor den digtsamling "Mellem Broer" præsenteres.
Arrangeret af Odense Centralbibliotek. Fri entré, tilmelding nødvendig på www.billetto.dk. Se mere her
Hovedbiblioteket, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C.


Torsdag d. 22 kl. 18:30  
Svend Åge Madsen - møde en legende i dansk litteratur. Kom og være i selskab med Svend Åge Madsen til en god og inspirenede litteraturaften. Arrangementet starter med fælles spisning
Arrangeret af Odense Centralbibliotek, kulturmaskinen og LitNet. Billetter kan købes på www.billetto.dk . Se mere her
Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C

Lørdag d. 24 kl. fra 8  
Turen går til krimimesse i Horsens Statsfængsel. På messen er der mulighed for at møde forskellige danske og udenlanske krimiforfattere.
Arrangeret Odense Centralbibliotek. Pris 250 kr. Billetter købes på www.billetto.dk Se mere her

Tirsdag d. 27 kl. 19-21
Moderne fransk litteratur. Forfatter Cindy Lynn Brown fortæller om nyere franske bøger.
Arrangeret af Dalum Bibliotek. Fri entré, men tilmeldning nødvendigt til Dalum Bibliotek. Se mere her
Dalum Bibliotek, Dalumvej 95, 5250 Odense SV
 
Det sker i Odense i april

Onsdag d. 18 kl. 18:30  
Christian Jungersen - en af Danmarks mest læste og populære forfattere. Kom og være i selskab med Christian Jungersen til en inspirerende og litteraturaften. Arrangementet starter med fælles spisning.
Arrangeret af Odense Centrabibliotek, Kulturmanskinen og LitNet. Billetter kan købes på www.billetto.dk . Se mere her
Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C


Nyheder til LITNYT kan sendes til litnytlitnet.dk


Du kan tilmelde dig Litnets nyhedsmail her:

Navn:  
E-mail addresse: